Vad är a-collection?

Följ

Kvalitet till rätt pris

a-collection är Ahlsells eget varumärke – handplockade produkter

som vi erbjuder till ett bra pris. Bara för proffs, bara på Ahlsell.

Här finns varor av hög kvalitet och med stor efterfrågan inom EL,

VVS och Verktyg. Därför kan vi lova kunderna ”Kvalitet till rätt pris”.

Om Ahlsell

Ahlsell - gör det enklare att vara proffs

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner med verksamhet även i Baltikum och Ryssland. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 23 miljarder SEK och ca 4 500 anställda.

Ahlsell är Sveriges enda handelsbolag med heltäckande sortiment inom installationsområdet och med starka positioner inom samtliga produktområden. I övriga verksamhetsländer är Ahlsell en av de ledande aktörerna inom flera produktområden.

Ahlsell tillhandahåller ett brett sortiment av produkter som levereras till rätt plats, i rätt tid och till konkurrenskraftiga priser. Ahlsell bistår också med service och råd som förenklar för kunderna i deras arbete. Det är det personliga handslaget som skiljer Ahlsell från mängden – vårt möte med kunden och vårt engagemang. Det är därför Ahlsell gör det enklare att vara proffs.