Hur beställer och betalar jag på Acetecs e-handel

Följ

För att beställa och betala på Acetecs e-handel följer du nedanstående steg

Beställa

1. Börja med att gå till sidan http://shop.acetec.se
  2. Till vänster finner du de olika produktmenyerna. Gå till önskad meny eller sök efter produkten i sökfältet uppe till höger

3. När du hittat rätt produkt väljer du att lägga den i varukorgen genom att klicka på knappen Köp
  4. Om du vill se vilka varor du lagt i varukorgen kan du klicka på ikonen uppe till höger som ser ut som en varuvagn. När du klickar på den visas de varor du lagt i varukorgen. Vill du ta bort någon klickar du bara på det röda krysset till höger om produkten
  5. Efter att du beställt alla produkterna är det dags att gå till kassan (Se nedanstående instruktion)

Betala

1. För att betala dina varor klickar du på ikonen uppe till höger som ser ut som en varuvagn. Efter att du klicka på den klickar du på Till kassan
  2. När du kommit till kassan ser det ut som nedan. Här har du möjlighet att lägga till en kommentar. För att komma vidare väljer du Betala med Klarna Check
  3. På den här sidan klicka du Nästa
  4. På den har sidan börjar du med att fylla i din e-postadress och därefter postnr. Det kan i vissa fall behövas ytterligare uppgifter för Klarna för att kunna identifiera dig. När du fyllt i tillräckligt med uppgifter tänds knappen Slutför köp. Klicka på knappen, efter du slutfört köpet har du möjlighet att välja ett annat betalningssätt än faktura. Klarna erbjuder delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank.
  5. När du är klar med betalningen kommer du få en orderbekräftelse till den e-postadress du angett.
  6. När vi skickar godset skickar vi ett leveransmeddelande med en spårningslänk för godset till den angivna e-postadressen.