Produktregistrering

Följ

För att registrera din produkt går du till http://registrera.acetec.se

Börja med att välja din produkt i listan till vänster ange därefter de sex sista siffrorna i serienumret. Serienumret finner du på maskinskylten på din produkt, på kartongen och på garantibeviset.

Om registreringen inte fungerar kan det bero på att den första siffran i det sex sista siffrorna inte börjar på en etta eller en tvåa. Det beror på att vi har bytt system för serienummerhantering och då måste vi registrera den manuellt.

Maila oss nedanstående uppgifter på info@acetec.se

• Inköpsdatum
  • Serienr
  • Persnr/Orgnr
  • Namn
  • Adress
  • Postnr
  • Postort
  • Mobil
  • E-post